Στίβος

Σταθερές Γκουσίν και Σκαρβέλη στο Ευρωπαϊκό ομάδων

Σε έναν ακόμα αγώνα η Γκούσιν πέρασε πάνω από το 1,90μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο ύψος του Ευρωπαϊκού ομάδων. Ένατη θέση για την Σκαρβέλη, σε κακή μέρα οι Αναστασάκης και Αλεξούλη.

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε η Τατιάνα Γκούσιν, που ανέβηκε πάνω από το 1,90 μ. με την πρώτη και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα. Η Γκούσιν νωρίτερα ξεπέρασε με την πρώτη τα 1,80 μ. και 1,85 μ., ενώ απέτυχε στα 1,94 μέτρα. Νικήτρια ήταν η Καμίλα Λιτσβίνκο με 1,97 μέτρα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο άλμα εις ύψος Γυναικών:
inner

Η Σταματία Σκαρβέλη μπήκε μουδιασμένα στον σημερινό αγώνα, ωστόσο κατάφερε έστω και στην τρίτη της προσπάθεια να πραγματοποιήσει μια βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της. Η αθλήτρια έστειλε τη σφαίρα στα 16,42 μ. και κατέλαβε την ένατη θέση.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στη σφαιροβολία Γυναικών:
inner

Ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και με 67,68 μ. στην τρίτη του βολή έμεινε στην όγδοη θέση. Ο αθλητής είχε ακόμη βολή στα 65,36 μ. και μία άκυρη προσπάθεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σφαιροβολία Ανδρών:
inner

Η Λίλη Αλεξούλη ταλαιπωρήθηκε για έναν ακόμη αγώνα στη σεζόν είχε πρόβλημα με την φόρα της. Η αθλήτρια στο ένα έγκυρο άλμα της προσγειώθηκε στα 5,94μ., πατώντας όμως, πολύ πίσω από την βαλβίδα. Η έμπειρη αθλήτρια έμεινε στην 10η θέση, σε έναν αγώνα, που νικήτρια ήταν η Κλαούντια Σαλμάν - Ραθ (Γερμανία) με 6,66μ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο άλμα εις μήκος γυναικών:
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x