F1

Σταθερή, αλλά όχι κρίσιμη η κατάσταση του Σουμάχερ!

Επικαλούμενη επίσημη πληροφόρηση, η ''Marca'' διαψεύδει με δημοσίευμά της πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι σε κρίσιμη κατάσταση, τονίζοντας πως παραμένει σταθερή.

Τέλος στην… ατελείωτη φημολογία της τελευταίας εβδομάδας, πως η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερέψει, βάζει με δημοσίευμά της η διαδικτυακή ''Marca'', επικαλούμενη επίσημη πληροφόρηση!

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας μικρός… χαμός, με τον παλαίμαχο Γερμανό πιλότο να παρουσιάζεται πως έχει περιέλθει σε κρίσιμη κατάσταση, το ισπανικό Μέσο, ωστόσο, τονίζει πως όλα αυτά είναι απλά -και μόνο- φήμες και πως ο Σουμάχερ παραμένει σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά σταθερή.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται στο σπίτι του, στην Ελβετία, και από πάνω του είναι συνέχεια 15 ειδικοί γιατροί, που έχουν κοστίσει στην οικογένεια του Γερμανού περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, συνεχίζοντας να είναι ξύπνιος, αλλά να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, συνεχίζοντας τη «μάχη» που δίνει από τον Δεκέμβρη του 2013, όταν και είχε εκείνο το τραγικό δυστύχημα στις Άλπεις.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x