Βόλεϊ

«Αυτή η ομάδα είχε χτιστεί για το τρεμπλ»

Ευχαριστημένος από την κατάληξη της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό που τον βρίσκει να κατακτά όλους τους τίτλους εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο Γιώργος Στεφάνου πανηγύρισε ακόμα έναν τίτλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την κατάληξη που είχε η χρονιά για την ομάδα του. Ο λίμπερο των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως όλοι οι παίκτες προετοιμάζονταν για να κατακτήσουν το treble.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Στεφάνου στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

«Είναι πραγματικά μεγάλες οι στιγμές αυτές που ζούμε. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που αποφάσισε να κάνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ματς και η νίκη του Παμβοχαϊκού ήταν ψυχρολουσία για εμάς. Αφυπνιστήκαμε όλοι μας αφού είμαστε αθλητές που γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε την πίεση τέτοιων αγώνων. Ο Παμβοχαϊκός είχε σημαντικές απουσίες αλλά και εμείς παρουσιαστήκαμε σοβαροί και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα που το θέλαμε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η ομάδα αυτή είχε χτιστεί να πάρει το treble. Δουλεύαμε για αυτό όλη την χρονιά και ευελπιστούσαμε να ήμασταν υγιείς και να ήμασταν ετοιμοπόλεμοι για αυτό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτό που έγινε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x