Stoiximan Super League

Στέφενς: «Στηρίζω τους παίκτες μου»

«Ασπίδα» μπροστά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. «Δεν είναι κομπιούτερ», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Απογοητευμένος από την ήττα, 4-0, στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Χουμπ Στέφενς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» υπερασπίστηκε τους παίκτες της ομάδας του ενώ απέδωσε το βαρύ σκορ στο ρίσκο που πήρε στο επιθετικό κομάτι μετά το 2-0.

Παράλληλα, τόνισε ότι ίσως δεν υπήρξε συγκέντρωση στην ομάδα λόγω της μη επιστροφής της αποστολής στη Θεσσαλονίκη έπειτα από το παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό εδώ πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες στο 100%. Αν δεν είναι τότε έχεις πρόβλημα. Αυτό δεν το κάναμε σήμερα και γι' ατό δεν πετύχαμε κάτι καλό. Μέχρι το 60' παίζαμε όχι άσχημα αμυντικά, αλλά δεν κάναμε τίποτα στην επίθεση. Τους δώσαμε μία ευκαιρία να προηγηθούν και μετά πήραμε ρίσκα. Πρέπει να πάρεις ρίσκα όταν είσαι πίσω στο σκορ. Ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση και μας δημιούργησε προβλήματα».

Για το αν το ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη θέση: «Χάσαμε 4-0 και δεν είναι καλό για μας. Δεν ήταν καλό το τεστ. Από την άλλη πλευρά θα στηρίξω τους παίκτες μου. Είναι κρίμα που θα φύγουν τώρα πολλοί για τις Εθνικές τους ομάδες για 14 μέρες, αλλά όταν γυρίσουν πρέπει να βρούμε έναν καλό τρόπο για να παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ρίσκο μετά το 1-0 και μήπως ρίσκαρε περισσότερο απ' ότι έπρεπε: «Αυτό είχε να κάνει και με τον αντίπαλο και το πώς έπαιζε. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το δικό σου παιχνίδι,. Μετά το 1-0 έπρεπε να πάρουμε ρίσκα για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Αυτό είναι το φυσιολογικό».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας: «Έχουμε αρκετούς παίκτες αλλά είχαμε μία κακή μέρα και ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε καλή μέρα. Μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μετά το 1-0 έπρεπε να πάρουμε ρίσκο για να ισοφαρίσουμε. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλός στην αντεπίθεση».

Για το αν η ομάδα του είχε το μαχητικό πνεύμα που είχε ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης: «Δεν ξέρω. Ψάχνω κι εγώ να βρω τις αιτίες και να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Δεν ξέρω τι έγινε με τους παίκτες. Είχαμε μικρότερο διάστημα ξεκούρασης από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό. Δεν είναι όμως δικαιολογία, πιστέψτε με».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό: «Το είδατε σήμερα. Είδατε τη διαφορά. Οι παίκτες δεν είναι κομπιούτερ, είναι άνθρωποι και μπορούν να έχουν μία κακή μέρα. Όταν έχεις τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα μπορείς να χάσεις απέναντι σε μία καλή ομάδα».

Για το αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα: «Ρωτάω εσάς τι πιστεύετε. Πόσα παιχνίδια έχουμε ακόμα και πόσους βαθμούς μπορούμε να διεκδικήσουμε. Ξέρω τι εννοείτε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε».

Για την ποιότητα παικτών του: «Όχι, νομίζω ότι έχουμε αρκετή ποιότητα. Υποστηρίζω τους παίκτες μου».

Για τα προβλήματα στο αριστερό άκρο: «Θα δούμε. Με το χρόνο μαθαίνεις».

Για το αν το πλάνο του αν ήταν σωστό: «Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν το κάναμε εκτός από 60 λεπτά στον αμυντικό τομέα. Θέλαμε να παίξουμε οργανωμένα. Μετά το 2-0 το ματς είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των παικτών μου. Θεωρήσαμε ότι τους είχαμε προετοιμάσει καλά, τους φέραμε κατευθείαν από το Τελ Αβίβ εδώ. Ίσως ήταν καλύτερα να είχαμε γυρίσει στη Θεσσαλονίκη κατόπιν εορτής είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x