Europa League

Στέφενς: «Το δικό μας παιχνίδι»

Η επιβολή του δικού του τρόπου παιχνιδιού είναι το «κλειδί» για τον ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα, όπως δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς. «Όχι ακόμη για Κάτσε», πρόσθεσε.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι παίκτες μου όλοι είναι υγιείς κι έχω πολλές επιλογές. Είμαι επίσης ικανοποιημένος που η ομάδα καθημερινά μεγαλώνει. Έχουμε ακόμη πολλά βήματα να κάνουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.

Για τα πιο επικίνδυνα στοιχεία της Μακάμπι Χάιφα, τόνισε: «Πρόκειται για μία πολύ καλά τεχνικά καταρτισμένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να δω πώς θα παίξουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Ελπίζω να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και να δουν όλοι τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».

Σε ερώτηση για τον Έργκους Κάτσε και το αν υπολογίζεται, απάντησε: «Δεν είναι πρόβλημα της ομάδας, αλλά και του ίδιου του παιδιού για το πότε θα παίξει. Εγώ πρέπει να αποφασίσω πότε θα παίξει. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή και αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα».

Για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα μετά από μία σειρά ευρωπαϊκών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, τόνισε: «Ελπίζω ότι με την παρουσία του κόσμου θα έχουμε καλύτερη απόδοση και οι φίλαθλοί μας να το απολαύσουν. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους».

Αναφορικά με την απόδοση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που κρίθηκε από τα ΜΜΕ ως μία από τις καλύτερες της ομάδας φέτος, δεν συμφώνησε. «Έχω μιλήσει με τους παίκτες και τους είπα ποια πράγματα δεν μου άρεσαν, παρότι γράφτηκε στον Τύπο ότι κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πολλά σκαλοπάτια να ανέβουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και μπορούμε».

Για την αμυντική λειτουργία και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στα ματς του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Όταν προσπαθείς να παίξεις όπως εμείς, θα δεχτείς ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Σημασία έχει να εκμεταλλευτείς εσύ τις δικές σου και να πετύχεις ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο».

Μιλώντας για τους πολλούς παίκτες της ομάδας του που θα παίξουν μπαράζ για το Μουντιάλ, είπε: «Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για αυτούς τους παίκτες. Ελπίζω να παίζουν καλά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να είναι χαρούμενοι όσοι παίξουν σε αυτό το ματς. Για μένα το Ελλάδα-Ρουμανία είναι 50-50. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι».

Ερωτηθείς για το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά με τρεις βαθμούς. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε και πρέπει να μάθουμε από αυτό. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ένα καλό επίπεδο. Βλέπουμε και τις άλλες ομάδες ότι παλεύουν για όσες πιθανότητες τους αναλογούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x