Stoiximan Super League

«Στέλνουν» Μπάριος στον Ολυμπιακό

Τα σενάρια αποχώρησης του Ραφίκ Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό φέρνουν… πολλά δημοσιεύματα με επίδοξους αντικαταστάτες του. Ένα από αυτά, από την Ιταλία, «στέλνει» τον Λούκας Μπάριος στον Πειραιά.

«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακός είναι ο Λούκας Μπάριος»!

Αυτό αναφέρουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας «calciomercato.it» με δημοσίευμά τους.

Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκουανγκζου Εβεργκράντε της Κίνας, φέρεται να… «ψάχνεται» για να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη κάτι που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη αποχώρηση του Ραφίκ Τζεμπούρ από το Λιμάνι, κάνει τους Ιταλούς να τον φέρνουν μια ανάσα από το να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Ο Λούκας Μπάριος έκανε εξαιρετικές χρονιές με την Μπουρούσια Ντόρτμουντ όπου σε τρία χρόνια και 89 συμμετοχές πέτυχε 39 τέρματα, όμως πέρσι τον Μάιο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, όπου και αύξησε κατά πολύ τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ένα χρόνο μετά και έχοντας αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια, σκοράροντας 5 φορές, δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει, με το ιταλικό δημοσίευμα να τον φέρνει στον Πειραιά.

Αυτό που μένει είναι, ενδεχομένως, μια αντίδραση, επίσημη ή ανεπίσημη από τον Ολυμπιακό, αναφορικά με το θέμα του Παραγουανού επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x