Ιταλία

Ριμπερί: «Στεναχωριέμαι για την Ίντερ και τη Μίλαν»

Στεναχωρημένος δήλωσε ο Φρανκ Ριμπερί για την κατάσταση των Ίντερ και Μίλαν, αλλά και για την απουσία τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία.

Λυπητερή είναι η κατάσταση για την Ίντερ και τη Μίλαν, σύμφωνα με τον Φρανκ Ριμπερί. Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν μίλησε στην ιταλική «Gazzetta» για το ιταλικό πρωτάθλημα και την πτώση των δύο «μεγάλων» του Μιλάνου.

«Κάποτε, το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο στον κόσμο. Όλοι το παρακολουθούσαν. Τώρα, ιστορικές ομάδες, όπως η Ίντερ και η Μίλαν, περνούν δύσκολες στιγμές, με τη Γιουβέντους και τη Ρόμα να πρωταγωνιστούν περισσότερο. Δύο, επίσης, δυνατές ομάδες», είπε ο 31χρονος Γάλλος μέσος, που στη συνέχεια δήλωσε στεναχωρημένος για τις δύο ομάδες του Μιλάνου.

«Στεναχωριέμαι που βλέπω την Ίντερ και τη Μίλαν σε αυτή την κατάσταση. Τόσο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Τόσο μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Είναι λυπηρό για τους οπαδούς, το πρωτάθλημα και την ιστορία των δύο συλλόγων", ήταν τα λόγια του άσου των Βαυαρών, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκτός έδρας επικράτηση της Μπάγερν επί της Ρόμα με 7-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Ρόμα είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε δυνατότεροι. Έχουμε διεθνείς παίκτες με μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, καταφέραμε να σκοράρουμε σε κάθε πιθανή ευκαιρία, κάτι που δε συμβαίνει πάντα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x