Betmasters

Στενεύουν τα περιθώρια για τη Βέρντερ Βρέμης

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της ομάδας του Βίκτορ Σκρίπνικ απέναντι στην επικίνδυνη αλλά βατή Πάντερμπορν, για την Μπουντεσλίγκα.

Η απουσία του Φράνκο ντι Σάντο είναι σαφέστατα σημαντικότατη για τους «πράσινους», μια και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τη Βέρντερ και στο παραγωγικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Επί Σκρίπνικ, στο γερμανικό πρωτάθλημα, η Βρέμη έχει δύο νίκες (1-2 στο Μάιντς, με ανατροπή στο σκορ, και 2-0 επί της Στουτγκάρδης), ενώ στο Αμβούργο (ήττα με 2-0) πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια με απουσίες και ηττήθηκε στο τέλος.

Γενικά, δεν έχει καμία σχέση από την ημέρα που την ανέλαβε ο Ουκρανός προπονητής και πρώην παίκτης της. Οι τιμωρίες των Φριτζ και Γκαρσία αποτελούν δύο σοβαρά προβλήματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως, και πάλι έχουν τους ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά να κάνουν τη ζημιά. Η άμυνά τους είναι ένα θέμα και οι τιμωρίες το κάνουν πιο σημαντικό. Ωστόσο αν η Βέρντερ δεν παίρνει στο «Βέζερ» τα ματς με ομάδες τύπου Πάντερμπορν θα παραμείνει για καιρό τελευταία στη βαθμολογία, όπως είναι τώρα!

Οι άπειροι φιλοξενούμενοι αποτελούν ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα την πατήσει… Καμία παραμονή δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη, αλλά αν συνεχίσουν έτσι τότε αυτό θα γίνει σύντομα στη σεζόν. Εκτός έδρας έχουν να κερδίσουν από τα τέλη Αυγούστου στην Μπουντεσλίγκα, ενώ έκτοτε έχουν καταφέρει να σκοράρουν δις στο 2-2 με τη Λεβερκούζεν και τίποτε άλλο. Ακόμη και η Βέρντερ των απουσιών, αν είναι μυαλωμένη, μπορεί να φτάσει σε άνετη νίκη. Κι ας προέρχεται η Πάντερμπορν από ισοπαλία 2-2 με την Ντόρτμουντ, από 0-2 πίσω στο σκορ.

Η Λίβερπουλ αποτελεί ένα σημείο που το πετυχαίνουμε σε τιμές άνω του 1,50 συγκυριακά. Σε άλλη περίπτωση θα είχαμε ν΄ αντιμετωπίσουμε έναν «άσο» του 1,30 τον οποίο θα ξεπερνούσαμε. Τώρα «υπερεκτιμημένο», λόγω της κακής κατάστασης των «κόκκινων», με τον Μπρένταν Ρότζερς και ολόκληρο τον οργανισμό της ομάδας να «καίγονται» για τη νίκη θα εντάξουμε το ενδεχόμενο αυτό στο παιχνίδι μας. Ο Μπαλοτέλι είναι τραυματίας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οπότε στη γραμμή κρούσης θα συνεχίσει ο Λάμπερτ, ενώ δεν έχει τεθεί θέμα μη χρησιμοποίησης του ντεφορμέ γκολκίπερ Μινιολέ.

Η εβδομάδα για τους «πότερς» δεν ήταν εύκολη, μια και τρεις παίκτες προσβλήθηκαν από ίωση. Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλι και Κάμερον θα παίξουν, αλλά με μισές προπονήσεις. Ακολούθησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης τις τελευταίες ημέρες οι πολύτιμοι Πίετερς και Ουίλσον, όμως έχουν τραυματισμούς και είναι άγνωστο αν θα μπουν στην ενδεκάδα. Από το 1959 έχει να πάρει «διπλό» η Στόουκ στο «Άνφιλντ» (3-4 για τη δεύτερη κατηγορία), ενώ ποτέ δεν έχει κερδίσει για την πρώτη τη Λίβερπουλ εκτός έδρας! Προέρχεται από ήττα εντός από την Μπέρνλι (1-2), από την οποία «εκτελέστηκε» σε λίγα λεπτά από τον Ινγκς! Σε όποια κατάσταση κι αν είναι η Λίβερπουλ, η απόδοσή της μ΄ αυτή τη Στόουκ συμφέρει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
171. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: 1 (2,05)
177. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΤΟΟΥΚ: 1 (1,60)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x