Χάντμπολ

Στέψη ή παράταση στο Δαΐς

Αύριο ο 3ος τελικός της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.

τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας προηγείται με 2-0 στις νίκες, εκμεταλλευόμενη την έδρα της και θέλει μία ακόμα για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορίας της.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» μπορεί βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν χάνει την πίστη της, ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από το δεύτερο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΕΡΤ2).

Ο αρχηγός του Δούκα Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάναμε μία αρκετά καλή προσπάθεια τη Δευτέρα και θεωρώ ότι λόγω έλλειψης συγκέντρωσης σε φάσεις- κλειδιά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάσαμε. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ανασυνταχτεί πλήρως και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το αυριανό ματς. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να δείξουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη. Εννοείται ότι το σκορ (2-0) και η ψυχολογία είναι υπέρ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κάτι που κάνει το έργο μας ακόμα δυσκολότερο, ωστόσο αν δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Από την πλευρά του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ο πλέι μέικερ Θόδωρος Γκέρτσος τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Όπως λέει και ο λαός μας… έχουμε φάει τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά. Τα δύο ματς ήταν πολύ δύσκολα και χρειάστηκε επιμονή και υπομονή για να κερδίσουμε μία σκληροτράχηλη και ανταγωνιστική ομάδα, όπως ο Δούκας. Θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει σε ανατροπή. Περιμένω έναν μεγάλο τελικό, γνωρίζοντας πως ο Δούκας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν οι τερματοφύλακες μας έχουν καλή απόδοση και η άμυνα μας σταθεί όπως πρέπει, θα είμαστε οι νικητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x