Βόλεϊ

Στέψη ή παράταση;

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Πυλαία και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για 3η σερί χρονιά. Διαφορετικά η σειρά επιστρέφει στου Ρέντη, όπου θα δοθεί η τελική μάχη.

ΠΑΟΚ VS Ολυμπιακός, πράξη τέταρτη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στις 19:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τους «ερυθρόλευκους» στην «καυτή» Πυλαιά, τρεις ημέρες μετά το break που έκανε στο κλειστό του Ρέντη, επικρατώντας 3-2. Η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα προηγείται 2-1 στη σειρά και σε περίπτωση νίκης θα κάνει το three-peat!

Δηλαδή, θα πάρει τον τρίτο σερί τίτλο, ύστερα από μια περιπετειώδη σεζόν για τον ίδιο. Σε διαφορετική περίπτωση οι Πειραιώτες, για τους οποίους το ματς είναι do or die, θα επιστρέψουν τη σειρά στο «σπίτι» τους και θα πάρουν πίσω το πλεονέκτημα. Αν συμβεί αυτό, η τελική «μάχη» θα γίνει την Κυριακή. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι βγήκε η απόφαση για τους Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Ανδρέα Ανδρεάδη, οι οποίοι απολογήθηκαν στον δικαστή της ΕΣΑΠ για τη συμπεριφορά τους αμέσως μετά το τέλος του τρίτου τελικού και τελικά του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ελγκέτα: «Επαγγελματική διαχείριση»
«Έχουμε πράγματι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πήραμε δύο νίκες μετά από καλές εμφανίσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ομως, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες. Δεν είναι καλός ο τίτλος του φαβορί αυτές τις στιγμές. Μικρές λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο και η πίεση στους παίκτες είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει. Έχει και την εμπειρία και καλούς παίκτες. Αυτός ο ενθουσιασμός που υπάρχει στους οπαδούς μας δεν θέλω να περάσει στο μυαλό μας τώρα. Πρέπει να κάνουμε επαγγελματική διαχείριση της κατάστασης. Κοιτάμε το παιχνίδι μας, την τακτική μας και την ηρεμία μας. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε χρόνο για πανηγύρια».

Ομιλία Κουντούρη στους παίκτες του Ολυμπιακού
Πανέτοιμος για το αγώνα είναι και ο Ολυμπιακός ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των παικτών της ομάδας επισκέφθηκε την προπόνηση και μίλησε στους αθλητές. «Την Πέμπτη πρέπει να νικήσουμε για να επιστρέψει η σειρά των τελικών στο Ρέντη. Ίσως με τις πέντε διαδοχικές νίκες, υποτιμήσατε τον αντίπαλο και του δώσατε το δικαίωμα να ελπίζει, ωστόσο με την αγωνιστική συμπεριφορά που οφείλετε να δείξετε αύριο, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε καλύτερη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x