Χάντμπολ

«Στερείται νομιμοποίησης»!

Η Αναγέννηση Βύρωνα απάντησε πως δεν αναγνωρίζει τα ιδιωτικά συμφωνητικά και δεν αφήνει ελεύθερους τους Χατσίκα, Αργυράκη- Αναμένεται αντίδραση του ΠΣΑΧ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Βύρωνα σχετικά με τις υποθέσεις Λεωνίδα, Χατσίκα, Αργυράκη, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που την σχετίζουν με την αναστολή λειτουργίας του Ιωνικού ΝΦ, αφού απέκτησε όλον τον βασικό του κορμό.

Η ομάδα του Βύρωνα δικαιολογεί με αιχμές την απόφαση της να αποδεσμεύσει τον Αντώνη Λεωνίδα τονίζοντας πως «την τελευταία αγωνιστική περίοδο δεν παρουσιαζόταν κανονικά στις προπονήσεις της Ανδρικής Ομάδος».

Αναφορικά με τις περιπτώσεις Χατσίκα, Αργυράκη που έχουν εκφράσει επίσημα την επιθυμία να αποχωρήσουν, όχι μόνο δεν σέβεται την επιθυμία τους, αλλά μάλιστα τονίζει πως τα ιδωτικά συμφωνητικά που υπέγραψαν οι παίκτες με τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Ευθύμη Πουρνάρα στερούνται νομιμοποίησης και υπογράφθηκαν «Αντικανονικά και εν Αγνοία του Δ.Σ. του Σωματείου μας».

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ θέση αναμένεται να πάρει και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης.

Φυσικά για τον ΠΣΑΧ το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό, αφού σίγουρα η εμπλοκή στην υπόθεση του Σπύρου Μπαλωμένου είναι… μελανό σημείο για τον Σύνδεσμο και επίσης ηθικά ανεπίτρεπτο.

Ο άλλοτε υπέρμαχος της απελευθέρωσης των αθλητών, ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΧ και θα έπρεπε να πασχίζει καθημερινά για τα δικαιώματα των αθλητών και να τους βοηθάει με κάθε τρόπο να ορίζουν μόνοι τους την μοίρα τους είναι παίκτης- προπονητής στην Αναγέννηση Βύρωνα, στην ομάδα δηλαδή που κρατάει στο ρόστερ της παρά την θέληση τους, τους αθλητές Χατσίκα και Αργυράκη.




Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Αγαπητοί Δημοσιογράφοι, Φίλοι του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ , Δημότες Βύρωνα, Κυρίες και Κύριοι,
Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν το Αθλητικό Σωματείο Αναγέννηση Βύρωνα που αναφέρονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας , Προπονητές - Συνεργάτες , Αθλητές και σε δηλώσεις - σχολιασμούς ή και ενέργειες τους στις οποίες φέρονται να δηλώνουν ή να πρωταγωνιστούν ή και να εμπλέκονται σε οποιεσδήποτε τύπου συμφωνίες που αφορούν μετακινήσεις ή και μετεγγραφές αθλητών ή πράξεις αντιπαράθεσης προς άλλα Σωματεία / Συλλόγους , σας γνωστοποιούμε ότι:
Α. Σχετικά με τον Αθλητή μας κ. Λεωνίδα Αντώνιο έχει αποφασιστεί η αποδέσμευση του προς μετακίνηση προς οποιοδήποτε σύλλογο επιθυμεί από το Δ.Σ. του Σωματείου μας διότι την τελευταία αγωνιστική περίοδο δεν παρουσιαζόταν κανονικά στις προπονήσεις της Ανδρικής Ομάδος.
Β. Σχετικά με τους Αθλητές μας κ. Χατσίκα Ηλία και κ. Αργυράκη Αντώνιο έχει αποφασιστεί η παραμονή τους στην Κατάσταση των Αθλητών του Σωματείου μας. Για τους Αθλητές μας αυτούς δεν προσήλθε Σύλλογος ή Σωματείο να ζητήσει την Μετεγγραφή τους.
Γ. Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί ύπαρξης συμφωνητικών μεταξύ Αθλητών μας και πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας. Παρέλαβε ο Νομικός μας σύμβουλος στην ηλεκτρονική του διεύθυνση ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την Ημερομηνία: 2015-07-28 14:20 GMT+03:00 προερχόμενο από την Ηλεκτρονική Διεύθυνση το οποίο περιελάμβανε , συνημμένο αρχείο σε ηλεκτρονική μορφή .pdf [ που δημιουργήθηκε ως φαίνεται ηλεκτρονικά την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015, 02:15:41μμ ] ΕΓΓΡΑΦΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ στο οποίο οι φερόμενοι ως συμβαλλόμενοι φαίνεται να αναφέρονται σε παρελθόντα χρόνο, Αντικανονικά και εν Αγνοία του Δ.Σ. του Σωματείου μας από την ως φαίνεται υπογραφείσα ημερομηνία και μέχρι σήμερα, στην μεταξύ τους Συμφωνία υποκρύπτοντάς την και εμπλέκοντας το Σωματείο μας δια της αναφοράς εντός αυτής , της επωνυμίας του. Η συμμετοχή, στο ως φαίνεται Ιδιωτικό Συμφωνητικό τουλάχιστον ενός εκ των συμβαλλομένων , στερείται Νομιμοποίησης ως προς τα ως φαίνονται αναφερόμενα. Σχετικά με την γνησιότητα του συνημμένου αρχείου , αυτό θα διαβιβαστεί οριστικά στην Αρμόδιες Λιμενικές Αρχές που επικυρώθηκε ως φαίνεται το γνήσιο των Υπογραφών των αναφερομένων ως συμβαλλομένων , προκειμένου να πράξουμε αναλόγως και κατά νόμο.
Δ. Σχετικά με το Τεχνικό Επιτελείο του Συλλόγου αυτό απαρτίζεται από τούς:
1. Μυλωνάς Γεώργιος – Νόμιμος Εκπρόσωπος.
2. Παπαδοπούλου Αικατερίνη – Προπονήτρια .
3. Μπαλωμένο Σπυρίδωνα – Ολυμπιονίκη - Αρχηγό της Ανδρικής Ομάδος.
4. Κακαντώνη Αντώνιο – Νομικό Σύμβουλο.
5. Οικονόμου Χαράλαμπο – Τεχνικό Σύμβουλο.

Ε. Το Αθλητικό Σωματείο Αναγέννηση Βύρωνα κατά το Νόμο δεσμεύεται μόνον από τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ως προς τις συμφωνίες με τρίτους που αναφέρονται μέσα σε αυτές και καταγράφονται στα Πρακτικά των Συνεδριάσεων του Δ.Σ. Εκπροσωπείται δε Νομίμως παρόντων του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του ή διά οριζομένου με απόφαση του Δ.Σ. εκπροσώπου αναλόγως και κατά περίσταση φέροντα την σφραγίδα του Σωματείου , την οποία άλλως κατέχει μόνον ο Γεν. Γραμματέας.

ΣΤ. Σχετικά με δημοσιεύματα που αναμειγνύουν την Διοίκηση του Α.Σ. Αναγέννηση Βύρωνα και των κ.κ. Μπαλωμένου και Οικονόμου στις εξελίξεις και τις συνέπειες αποχώρησης του Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ από το Πρωτάθλημα της Premier League (A1) που ανακοινώθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ , ΜΕΤΑ την Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Premier League την Τετάρτη [19:00] 22α Ιουλίου 2015 και ενώ ο Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ είχε δηλώσει συμμετοχή νωρίτερα και συμμετείχε στην Διαδικασία της Κλήρωσης σας πληροφορούμε ότι:

1. Οι κ.κ. Μπαλωμένος και Οικονόμου αποχώρησαν από το Τεχνικό Επιτελείο του Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ την 30η Απριλίου 2015 και έκτοτε δεν αντικαταστάθηκαν από άλλους μέχρι και την αποχώρηση του Σωματείου από την Premier League.


2. Οι κ.κ. Μπαλωμένος και Οικονόμου ξεκίνησαν διερευνητικές συναντήσεις με την Α.Σ. Αναγέννηση Βύρωνα το Σάββατο 9η Μαϊου 2015 που ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 24η Μαϊου 2015 και ξεκίνησαν Προκαταρτική-Συγκέντρωση και Προπονήσεις την Τρίτη 25η Μαϊου 2015 οι οποίες διήρκησαν έως την Παρασκευή 10η Ιουλίου 2015.

Επομένως κάθε σενάριο περί ανάμειξης της Διοίκησης του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ και των κ.κ. Μπαλωμένου και Οικονόμου στις εξελίξεις αποχώρησης του Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ πιθανόν δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας και βάση αιτιολόγησης τον Ορισμό της συγκεκριμένης Ημερομηνίας Κλήρωσης της Premier League την Τετάρτη 22α Ιουλίου 2015 ενώ συνεχιζόταν η μεταγραφική περίοδος έως την 29η Ιουλίου 2015 και η κατάθεση των αποδεσμεύσεων αργότερα , δίνοντας διέξοδο σε όσους είχαν ανάγκη απολογίας για οποιοδήποτε λόγο. Αυτό φαίνεται εξάλλου και από την επίσημη Ημερομηνία Ανακοίνωσης της Αποχώρησης.


Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

__________________
Μυλωνάς Γεώργιος» Σφραγίδα Σωματείου




Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x