F1

Στη Ferrari και το 2018 οι Φέτελ-Ραϊκόνεν

Σύντομα αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τη Ferrari ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Στο grand prix της Μόντσα, στις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να λάβει τέλος το σίριαλ του καλοκαιριού, που αφορά τα συμβόλαια του Σεμπάστιαν Φέτελ και του Κίμι Ραϊκόνεν με τη Ferrari. Ο πρόεδρος της Scuderia, Σέρτζιο Μαρκιόνι, ανέφερε, πως και οι δύο πιλότοι επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Η Ferrari, ήδη έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Φέτελ, ενώ σύντομα αναμένεται να γίνει πρόταση και στον Ραϊκόνεν.

Συγκεκριμένα, στον Γερμανό πιλότο έχει γίνει πρόταση τριετούς συμβολαίου με ετήσιες αποδοχές 40 εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτή την πρόταση η ιταλική ομάδα κλείνει στη Mercedes την πόρτα για τον Φέτελ, καθώς υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να εντάσσεται στη γερμανική ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του Χάμιλτον στο τέλος του 2018. Η παραμονή του Φέτελ στη Ferrari για τουλάχιστον το 2018 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με μόνο αστερίσκο πιθανές διαπραγματεύσεις του Γερμανού που αφορούν τη διάρκεια του συμβολαίου.

Στον Κίμι Ραϊκόνεν θα προταθεί συμβόλαιο για το 2018 με απολαβές περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ραϊκόνεν αποτελεί και για τον Φέτελ, «ιδανικό» teammate, καθώς πολλές φορές έχει αναφέρει ότι θέλει να συνεχίσει με τον «Iceman» στην ίδια ομάδα.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x