Πόλο

Στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση θέλει ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα, με στόχο να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα για την έκτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ισπανική ομάδα πριν λίγες μέρες κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και υποδέχεται με καλή ψυχολογία τον σύλλογο του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο, προκειμένου να ανακτήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final 6 με την κατάκτηση τουλάχιστον της τρίτης θέσης -αφού η ισπανική ομάδα είναι διοργανώτρια και προκρίνεται αυτόματα στην επόμενη φάση.

Στην δυσκολία που έχει η αναμέτρηση αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς τονίζοντας: «Ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Παίζουμε στην έδρα της ομάδας που θα διοργανώσει το Final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης».

Από τη μεριά του ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Μπλάι Μάλιαρακ, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 6. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αφού η Μπαρτσελονέτα θα έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x