Γενικά

Στη Βενεζουέλα ο Πιτ Μάικλ!

Δεν τα παρατάει ο Πιτ Μάικλ! Στις αρχές του 2013 μία σοβαρή ασθένεια λίγο έλειψε να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή, ωστόσο στα 36 του ο Αμερικανός δεν το βάζει κάτω και θα αγωνιστεί στη Βενεζουέλα.

Ο Πιτ Μάικλ είναι «μαχητής» και το αποδεικνύει! Το Μάριο του 2013 ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη πνευμονική εμβολή και αυτό παραλίγο να του κοστίσει ακόμη και τη ζωή του. Όμως, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βαδίζει ήδη στα 36, τον επόμενο Φεβρουάριο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας φορώντας τη φανέλα της Bucaneros de La Guaira.

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Μάικλ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον περασμένο Ιανουάριο, φορώντας τη φανέλα της Μούρθια, για περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, το Μάρτιο ο έμπειρος φόργουορντ συνέχισε την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο και στους Cangrejeros de Santurce, για να λύσει το συμβόλαιό του τον Μάιο, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

«Αυτό που με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση για να συνεχίσω σε πρωτάθλημα της Νότιας Αμερικής είναι η εμπειρία που είχα από το Πουέρτο Ρίκο», δήλωσε αρχικά ο Πιτ Μάικλ και πρόσθεσε: «Ξέρω αρκετά πράγματα για τη λίγκα, γιατί μου έχουν μιλήσει αρκετοί παίκτες που έχουν αγωνιστεί εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x