Stoiximan Super League

Στη Βέροια ο Κατίδης!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα θ’ αγωνίζεται ξανά από τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Κατίδης. Αφού συζήτησε και με τον ΟΦΗ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμφώνησε τελικά με τη Βέροια.

Το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνει ο Γιώργος Κατίδης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Νοβάρα (όπου είχε μεταγραφεί το περσινό καλοκαίρι) και μετά από 10 συμμετοχές με τη φανέλα της, αποφάσισε να γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα.

Αφού συζήτησε λοιπόν με τον ΟΦΗ και τη Βέροια, έκρινε πιο συμφέρουσα την προσφορά της «βασίλισσας του Βορρά» και συμφώνησε σε όλα μαζί της. Έτσι, το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και αφότου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Βέροια, μια ομάδα που πραγματικά έδειξε ότι με ήθελε, με πίστεψε και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω πραγματικά αυτό που αξίζω.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, της διοίκησης αλλά και του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλων τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι αυτές τις ημέρες και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»
.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x