Ισπανία

«Στη Βιγιαρεάλ ο Κάμπελ»

Θέμα ωρών χαρακτηρίζουν τα Μέσα της Κόστα Ρίκα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζόελ Κάμπελ στη Βιγιαρεάλ, με τη μορφή δανεισμού απ’ την Άρσεναλ.

Στην Primera Division και την Βιγιαρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Τζόελ Κάμπελ. Σύμφωνα με την «La Nacion» της πατρίδας του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τα 'χει βρει σε όλα με το κίτρινο υποβρύχιο κι απομένει ουσιαστικά το τελικό οκ της Άρσεναλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κοσταρικανός εξτρέμ θα πάει... Μαδριγάλ ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ο Κάμπελ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «κανονιέρηδες» ως το 2016, ωστόσο πρόθεση του Βενγκέρ είναι να τον κρατήσει περισσότερο στο Λονδίνο και να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η μεταγραφή του 22χρονου άσου στη Βιγιαρεάλ ως το καλοκαίρι, ουσιαστικά αποτελεί και μέρος της συμφωνίας που φαίνεται πως υπάρχει προκειμένου ο Γκάμπριελ Παουλίστα να κάνει το... αντίστροφο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x