Πόλο

Στη Βουλιαγμένη ο Λούδης

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Λούδης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης.

Στον πάγκο της Βουλιαγμένης θα καθίσει την επόμενη σεζόν ο Κώστας Λούδης, αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν αίσια κατάληξη.

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό -που είχαν ως αποκορύφωμα την περσινή θετική πορεία- ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τον ΝΟΒ, ο οποίος αναζητούσε απ’ το φινάλε του πρωταθλήματος τον αντικαταστάτη του Τεό Λοράντου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Λούδη, ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, με στόχο την κατάκτηση υψηλών διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση του Ν.Ο.Β τον καλωσορίζει και εύχεται την επίτευξη των στόχων, έχοντας δίπλα του αξιόλογους προπονητές στα τμήματα υποδομών, που είναι το φυτώριο που τροφοδότησε και τροφοδοτεί την ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Β, αλλά και γενικότερα καταξιωμένες ομάδες της υδατοσφαίρισης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Λούδης θα έχει την αμέριστη στήριξη και τη συνεργασία του Γιάννη Φράγκου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x