Γενικά

Στη δοκό… των «φουνταριστών» η Μιλλούση

Στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο φιλοξενήθηκε η Βάσω Μιλλούση.

Στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο φιλοξενήθηκε η Βάσω Μιλλούση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άθλημα της δοκού της ενόργανης γυμναστικής και κάτοχος όλων των πανελληνίων ρεκόρ στο συγκεκριμένο άθλημα, αναφέρθηκε στους στόχους τις ενόψει των διοργανώσεων που έρχονται, καθώς και στις δικές τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του αθλήματος που εκπροσωπεί.

Τα event στα οποία θα συμμετάσχει η Βάσω Μιλλούση είναι οι Μεσογειακοί αγώνες στην Τουρκία(19-22 Ιουνίου), το Grand Prix της Κροατίας(Αρχές Σεπτεμβρίου) και το Παγκόσμιου Πρωτάθλημα του Βελγίου(Τέλη Σεπτεμβρίου) .

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

« Τα meetings που έρχονται είναι πολύ σημαντικά και κάθε αθλητής θέλει να πετύχει τις καλύτερες το δυνατό επιδόσεις. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βγει το πρόγραμμα και η συμμετοχή στον τελικό καθώς και κάποιο μετάλλιο θα είναι εφικτός στόχος».

Για το ‘Vasilliki Millousi Freddy Cup’:

«Είναι μια πρωτοβουλία για την ανάδειξη του αθλήματος και νέων ταλέντων που υπάρχουν στο χώρο. Συμμετέχουν παιδιά από 8 έως 10 ετών και ύστερα από την προκριματική φάση που έγινε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Σάββατο είναι οι τελικοί. Άξια αναφοράς είναι και η παρουσία των Special Olympics, στην οποία είμαι και πρέσβειρα».

Τέλος αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία της, επισήμανε:

« Οι δυσκολίες είναι πολλές. Από τις συνθήκες προπόνησης μέχρι τη χρηματική βοήθεια, η οποία είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη σε όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη της πολιτείας για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x