Επικαιρότητα

Στη φυλακή μητέρα που σκότωσε παιδόφιλο

Σε τριάμισι χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε μία γυναίκα στην Αγγλία για την δολοφονία ενός 77χρονου που είχε πολλές καταδίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η 32χρονη Σάρα Σαντς πήγε τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι του 77χρονου Μάικλ Πλίστεντ οπλισμένη με ένα μαχαίρι. Ήθελε, όπως είπε στο δικαστήριο, να τον κάνει να ομολογήσει την σεξουαλική επίθεση σε τρία 13χρονα αγόρια για να μην χρειαστεί τα παιδιά να πάνε στο δικαστήριο.

Ο 77χρονος της απάντησε ότι δεν είχε κάνει τίποτα και μετά από έναν έντονο διάλογο η Σάρα τον μαχαίρωσε 8 φορές αφήνοντας τον να ξεψυχήσει.

Λίγες ώρες μετά παραδόθηκε στην αστυνομία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος φιλοξενεί ένα γ@μημένο παιδόφιλο σε κοινωνικές κατοικίες».

Η δίκη της ολοκληρώθηκε το απόγευμα την Τρίτη και η απόφαση ήταν φυλάκιση τριάμισι ετών αφού θεώρησε ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Ο Μάικλ Πλίστεντ είχε 24 καταδίκες σε διάστημα τριάντα ετών και είχε περάσει διαστήματα στη φυλακή που ξεκινούσαν από τους 9 μήνες μέχρι και έξι χρόνια.

inner

Η γυναίκα τον γνώρισε στις κοινωνικές κατοικίες αλλά δεν ήξερε τίποτα για το παρελθόν. Όταν έγιναν γνωστές οι τελευταίες κατηγορίες προς το πρόσωπο του αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της.

Όταν θα εκτίσει 11 μήνες από την ποινή της θα μπορέσει να κάνει αίτηση αποφυλάκισης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x