Επικαιρότητα

Στη γραμμή Μάρδα και η Καϊλή, προτείνει «Μοισία» για τα Σκόπια

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, αφού υπερθεμάτισε, έριξε στο τραπέζι και νέα πρόταση ...βόμβα: Μοισία!

Στην αρχή ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας που πρότεινε να ονομαστεί η ΠΓΔΜ ...Δακία. Ακολούθησε «πάρτι» τρολαρίσματος στα social media, αλλά βρήκε και έναν ή μάλλον μία να τον υποστηρίξει δημοσίως.

Και αυτό γιατί τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, η οποία αφού υπερθεμάτισε, έριξε στο τραπέζι και νέα πρόταση ...βόμβα: Μοισία!

Η ανάρτηση της κ. Καϊλή:
Επιτέλους κάποιος στο ΣΥΡΙΖΑ βάζει το πρόβλημα σε σωστή βάση και προτείνει μία λύση που μπορεί να τους έχει χαρούμενους όλους! Βέβαια η Δακία ήταν αλλού, πάνω από τον Δούναβη, άρα η πρόταση του κ. Μάρδα είναι αγεωγράφητη, αλλά πάντως όχι ανεδαφική...

Πάνω απ τη Μακεδονία ήταν η Μοισία. Ας προτείνουμε στους γείτονες μας την ονομασία Μοισία. Είναι αρχαία, όπως θελουν οι Σκοπιανοί, δεν μας ενοχλεί τους Μακεδόνες, δεν ενοχλεί τους Αλβανούς που είναι φύλα στην γεωγραφική περιοχή της αρχαίας Ιλλυρίας και φαντάζομαι δεν ενοχλεί και τους Βούλγαρους, που είναι εκσλαβισμένα φύλα στην γεωγραφική περιοχή της αρχαίας Σκυθίας. Αυτή μπορεί να είναι μια αποδεκτή πρόταση απο όλους.

Επίσης, δεν ενοχλεί και τη γραφειοκρατία... καθώς από την FYROM/ΠΓΔΜ το Μ παραμείνει ανέπαφο. Το Μ όμως θα σημαίνει Μοισία!



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x