Χάντμπολ

Στη Λήμνο οι Γυναίκες Κ19

Στο Νησί του Αιγαίου θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του EURO 2017- Μετατίθεται το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών- Στην Αθήνα το Φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ο 7ος προκριματικός όμιλος του EURO 2017 στην κατηγορία των Γυναικών Κ19 θα διεξαχθεί στη Λήμνο το διάστημα 17-19 Μαρτίου 2017 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λήμνου και της ΑΕ Λήμνου. Εκτός από την Εθνική μας ομάδα, θα συμμετέχουν επίσης Νορβηγία και Τουρκία, ενώ η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Είναι η δεύτερη φορά που η Λήμνος αναλαμβάνει να φιλοξενήσει μία διεθνής διοργάνωση, αφού το 2015 είχε πραγματοποιηθεί ο προκριματικός όμιλος του EURO 2015 στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Ως εκ τούτου και μετά την ανάληψη της διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου από πλευράς ΟΧΕ, αποφασίστηκε η μετάθεση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αφού βάσει αρχικού προγραμματισμού (πριν την κλήρωση του ΕURO) επρόκειτο να διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες.

Έτσι η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών, θα είναι το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017. Αντίστοιχα η 19η αγωνιστική της Handball Premier, μετατίθεται μία εβδομάδα νωρίτερα και θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Μαρτίου 2017.

Επίσης η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου 2017, θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x