Βόλεϊ

Στη Ρωσία για το... θαύμα ο Ολυμπιακός

Στη Ρωσία βρίσκεται απ΄τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα δώσει δύσκολο ματς κόντρα στο ρωσικό «μεγαθήριο» Ζενίτ Καζάν, για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Δύσκολο ματς κόντρα στη Ζενίτ Καζάν θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Ρωσία για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από τη Δευτέρα στο Καζάν, όπου έκαναν δύο προπονήσεις, για το ματς που θα γίνει την Τετάρτη (21/1) στις 18.00 (τηλεοπτική μετάδοση απ’ τον OTEsport 6).

Μπορεί οι ελπίδες πρόκρισης να έχουν χαθεί, μετά την ήττα στο κλειστό του Ρέντη, όμως η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει κίνητρα. Αφενός να κάνει την τεράστια έκπληξη, νικώντας στην έδρα του ένα απ’ τα «μεγαθήρια», αφετέρου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρεθεί στο CEV Cup.

Η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Θανάση Μαρούλη, Μίλαν Γιούρισιτς, Αντρέι Ντιάτσκοφ, Γιώργος Στεφάνου, Κωνσταντίνος Προύσαλης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ενέα Τζελάτι, Σωτήρης Σωτηρίου, Κάρσον Κλαρκ, Χρήστος Βολουδάκης Γιάννης Τακουρίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Καζάν: «Γνωρίζαμε από την αρχή που έγινε η κλήρωση ότι η Ζενίτ είναι μια πάρα πολύ καλά ομάδα. Εμείς θα αγωνιστούμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε για ότι μπορούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε ελεύθερα και απο κει και πέρα ότι καλύτερο μπορεί να έρθει. Θα τη σεβαστούμε τη Ζενίτ, δεν θα τη φοβηθούμε και από κει και πέρα θα παίξουμε ελεύθερα».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Μίλαν Γιούρισιτς, τονίζοντας: «Δεν μπορώ να πω ότι περιμένουμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο κόντρα στη Ζενίτ. Ωστόσο σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε πιο έτοιμοι για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Ρέντη με αντίπαλο την Αυστριακή ομάδα. Μεταξύ αυτών των δυο αγώνων δεν έχουμε υποχρεώσεις στην Ελλάδα αφού μετατέθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού μας και ενόψει του League Cup που πλησιάζει».

Βαθμολογία
1. Ζενίτ Καζάν 12 (12-0)
2. Φριντρισχάφεν 7 (8-6)
3. Ολυμπιακός 3 (3-10)
4. Ποσογίλνιτσα 2 (4-11)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x