Ισπανία

Στη Σεβίλλη ο Παρέχα

Η Σεβίλλη επισημοποίησε το δανεισμό του Νικολά Παρέχα από την Σπαρτάκ Μόσχας. Η ισπανική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να αγοράσει τον Αργεντινό αν μείνει ικανοποιημένη από την απόδοσή του.

Αγωνιζόταν στη Σπαρτάκ Μόσχας από το 2010 και στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα έπαιξε σε 47 παιχνίδια. Ένας αριθμός που δείχνει πως συνάντησε δυσκολίες στην καθιέρωσή του στη βασική ενδεκάδα της ρωσικής ομάδας. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Νικολά Παρέχα επέλεξε να μετακομίσει στη Σεβίλλη, προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο Παρέχα αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού, με την ισπανική ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει από την Σπαρτάκ με κανονική μεταγραφή, αν πειστεί για την αξία του.

Το ποσό που θα κληθεί να καταβάλλει η Σεβίλλη δεν έγινε γνωστό, αν και εικάζεται πως για την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού δεν πρόκειται να δαπανήσει περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειώσουμε πως ο Νικολά Παρέχα έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής σε ένα παιχνίδι, όταν Ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x