Stoiximan Super League

Στη τελική ευθεία για το προπονητικό

Κρίσιμη για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Θέρμη είναι η σημερινή (14/11) συνεδρίαση του συμβουλίου της περιοχής, που θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει η εκμίσθωσή του στην ΠΑΕ.

Ως γνωστό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, περιμένει την έγκριση του Δήμου Θέρμης για την εκμίσθωση της έκτασης των 220 στρεμμάτων για να δημιουργήσει εκεί το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του «δικεφάλου του βορρά». Το ζήτημα θα συζητηθεί στην βραδινή συνεδρίαση του που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Βασιλικών. Παρά την ανησυχία των τελευταίων ημερών λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην υπόθεση, δεν προκύπτει κάποια σοβαρή ένσταση και λογικά θα εγκριθεί η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού, που μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα οδηγήσει και στην εταιρία που θα αναλάβει την εκμετάλλευση της έκτασης.

Θυμίζουμε, ότι… αντιπολίτευση στον Δήμο, είναι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεσυρτζής. Με βάση τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, θέλει να μισθώσει την έκταση για 35χρόνια (έναντι 100.000 ευρώ ετησίως, με την δέσμευση κατασκευής κολυμβητηρίου). Ο Ιβάν Σαββίδης και οι διοικούντες την ΠΑΕ, θέλουν να ολοκληρωθούν άμεσα τα γραφειοκρατικά και να μπουν σύντομα οι μπουλντόζες. Το έργο, υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο και θα κοστίσει περίπου 25 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x