Stoiximan Super League

«Στημένο» για ΠΑΟΚ και… γκολ

Πάνω από το μισά γκολ του ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague έχουν προέρθει από τις στημένες φάσεις.

Το τέρμα του Βούκιτς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη μέσω απευθείας εκτέλεσης φάουλ, όπου του χάρισε τη νίκη στο φινάλε ήταν το δωδέκατο από στημένη που πετυχαίνει φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πετύχει συνολικά 20 γκολ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές και από αυτά μόλις τα οκτώ είναι σε κανονική ροή.

Η έφεση του «Δικεφάλου του Βορρά» σε αυτόν τομέα φάνηκε μόλις από την πρώτη αγωνιστική όταν και τα τρία γκολ που έβαλε κόντρα στην Ξάνθη ήρθαν από «στημένες» φάσεις. Ένα με πέναλτι του Λούκας και δύο κεφαλιές μετά από κόρνερ και φάουλ και πάλι από τον Ισπανό μέσο.

Η συνέχεια ήρθε στην τρίτη αγωνιστική με τον Πανιώνιο, όπου στη νίκη με 4-1 το ένα γκολ είχε επιτευχθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στοχ. Στη Βέροια, ο Βίτορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1, ενώ η ισοφάριση στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ ήρθε από φάουλ του Λίνο και καραμπόλα μεταξύ Βίτορ και Νέτσιντ.

Ο Στοχ είχε σκοράρει με πέναλτι και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και τα δύο γκολ της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης, ήρθαν από το κεφάλι του Βίτορ, το ένα μετά από κόρνερ του Στοχ και το άλλο μετά από φάουλ του Λίνο.

Στο εκτός 3-0 με τον Πανθρακικό το τελευταίο τέρμα ήταν αυτογκολ μετά από κόρνερ του Λούκας.

Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, όπου ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή ο Κατσουράνης σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Λίνο και ο Βούκιτς με εκτέλση φάουλ.

Το ίδιο συμβαίνει πάντως και στα ευρωπαϊκά ματς, καθώς με τη Σάλκε ο Στοχ εκτέλεσε το φάουλ και ο Κατσουράνης νίκησε με κεφαλιά τον Χίλντεμπραντ. Ακολούθησε το γκολ του Κλάους με τη Σαχτέρ από κόρνερ του Λούκας κι άλλα δύο γκολ κόντρα στη Μακάμπι. Το πρώτο του Βίτορ από φάουλ του Λίνο και η κεφαλιά του Νίνη από κόρνερ του Στοχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x