Αγγλία

Στην Premier League η Χαλ

Στα σαλόνια της Premier League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Χαλ αφού κατάφερε σχεδόν κινηματογραφικά να εξασφαλίσει απευθείας άνοδο! Στα play off η Γουότφορντ μετά την ήττα από τη Λιντς.

Στην Premier League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Χαλ, που με το 2-2 απέναντι στην πρωταθλήτρια Κάρντιφ, επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από τρία χρόνια!

Θέση στα πλέι-οφ εξασφάλισε η Λέστερ, ενώ υποβιβάστηκε η Πίτερμπρο, συνοδεύοντας τις Γουλβς και Μπρίστολ Σίτι στη LeagueOne.

Οι «τίγρεις» του Στιβ Μπρους, έμειναν στο 2-2 με την Κάρντιφ, χάνοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις για να δουν τους «bluebirds» να ισοφαρίζουν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο ένας βαθμός στάθηκε αρκετό για να ανέβει η ομάδα στην Πρέμιερ, αφού η Γουότφορντ ηττήθηκε 2-1 από τη Λιντς και κατέλαβε την 3η θέση, με την οποία θα συμμετέχει στα πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.

Η Λέστερ πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» για το μίνι-πρωτάθλημα που ακολουθεί, αφού κατάφερε να τερματίσει στην 6η και τελευταία προνομιούχο θέση, επικρατώντας 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας.

Στην ουρά, η Πίτερμπρο δέχτηκε γκολ στο 89ο λεπτό, ηττήθηκε 3-2 από την Κρίσταλ Πάλας και αποχαιρέτησε την Τσάμπιονσιπ, ενώ και η Γουλβς κούνησε μαντήλι, μετά το 2-0 από τη Μπράιτον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μπέρνλι-Ίπσουιτς 2-0

Γουότφορντ-Λιντς 1-2

Νότιγχαμ Φόρεστ-Λέστερ 2-3

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μίντλεσμπρο 2-0

Χάντερσφιλντ-Μπάρνσλεϊ 2-2

Μπόλτον-Μπλάκπουλ 2-2

Τσάρλτον-Μπρίστολ Σίτι 4-1

Χαλ-Κάρντιφ 2-2

Μπράιτον-Γουλβς 2-0

Ντέρμπι Κάουντι-Μίλγουολ 1-0

Κρίσταλ Πάλας-Πίτερμπρο 3-2

Μπέρμιγχαμ-Μπλάκμπερν 1-1

Πηγή: england365

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x