Βόλεϊ

Στην ΑΕΚ ο Κλαρούδας

Επιστρέφει στο τμήμα βόλεϊ ως υπηρεσιακός ο 48χρονος προπονητής - Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Χατζόπουλου η «Ένωση»

Όπως είχε αποκαλύψει χθες η εκπομπή «Let’s Playball» του NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Κλαρούδας είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Ο 48χρονος προπονητής ήταν η πρώτη επιλογή μετά το τέλος των επαφών με τον Αντρέι Κράβαρικ και σήμερα ανακοινώθηκε από την διοίκηση.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν στην ΑΕΚ από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2014 και με συνεργάτη τον Άκη Φλαούνα οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Κλαρούδας αναλαμβάνει προσωρινός προπονητής και θα κοουτσάρει αρχικά την ομάδα μόνο στο ματς με τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει ζητήσει να παραμείνει ο βασικός κορμός για να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του.

Επιπλέον η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του νεαρού κεντρικού Δημήτρη Χατζόπουλου που πέρσι φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, ως αντικαταστάτη του Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, ενώ ο ακραίος Στέλιος Νικηφορίδης παραμένει ο μεγάλος στόχος από την ελληνική αγορά, αλλά θα πρέπει να πάρει το δελτίο του από τον Άρη.

Πριν τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ η διοίκηση θα δώσει άλλο ένα ποσό στους αθλητές, ενώ θα γίνει πρόταση σε Παγιάν, Κρίνιτς να παραμείνουν, αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ

«Το TAA AEK ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Γιώργο Κλαρούδα ο οποίος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται «καλή επιτυχία» στο έργο του».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x