Gossip

Στην αγκαλιά άλλου άντρα η Αγγελική Ηλιάδη μετά τις φήμες για χωρισμό με τον Γκέντσογλου (pics)

?Πολλά ερωτήματα προκάλεσαν στη showbiz οι πληροφορίες που θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να τραβούν πλέον δρόμους χωριστούς.

Πολλά ερωτήματα προκάλεσαν στη showbiz οι πληροφορίες που θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να τραβούν πλέον δρόμους χωριστούς.

Οι φήμες ότι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου χωρίζει έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, ενώ οι… φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media η γνωστή τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, φούντωσαν τα... «κακά» σενάρια για το μέλλον της σχέσης τους!

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Spirto». Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ Σπλιτ, δεν είναι πια μαζί, ούτε ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γκέντσογλου, που ούτως ή άλλως μένει τον περισσότερο καιρό στην Κροατία πλέον, έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους στα νότια προάστια, ενώ φέρεται να έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να πάρει και την επιμέλεια του γιου τους, Βασίλη.

Οι εντάσεις, το τελευταίο χρονικό διάστημα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν μεγάλες και παράλληλα ο χρόνος που περνούσαν μαζί ήταν λίγος, λόγω και της απόστασης που τους χώριζε καθώς, αν εξαιρέσουμε τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία, ο Γκέντσογλου αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, τα τελευταία χρόνια είναι στον εξωτερικό (αρχικά στην Ιταλία και τώρα στην Κροατία).

Η Αγγελική Ηλιάδη βρίσκεται στην Ζάκυνθο, για special εμφάνιση στο νυχτερινό μαγαζί Gatsby Live Theatre, ενώ ο Σάββας  Γκέντσογλου ανέβασε selfies με άλλους συμπαίκτες του μέσα από λεωφορείο και από ένα σπίτι! Και οι δύο πάντως φαίνονταν ευδιάθετοι και χαλαροί!

ins.jpg

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε το Σάββατο στο snap chat και ένα βίντεο από το νησί του Ιονίου. Με γυαλιά ηλίου και χαμογελαστή ποζάρει και καλημερίζει τους διαδικτυακούς της φίλους. «Καλημέρα από την όμορφη Ζάκυνθο, καλημέρα», ακουγόταν να λέει στο ΒΙΝΤΕΟ. Λίγο αργότερα μάλιστα στο ίδιο βίντεο η Αγγελική Ηλιάδη, φορώντας μόνο το μπουρνούζι της... λικνιζόταν ερωτικά για τους followers της, μοιράζοντας εγκεφαλικά στους θαυμαστές της.

ΣΤΗΝ... ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Την Κυριακή η γνωστή τραγουδίστρια ξαναχτύπησε στα social media, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram. Στην μία μάλιστα, έχει γείρει στην αγκαλιά του γνωστού καλλιτεχνικού μάνατζερ, Νίκου Κονσολάκη, αποκαλύπτοντας στους φίλους της… την νύστα της! Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε βλέπετε λίγες ώρες μετά το live της στην Ζάκυνθο, όπου εμφανίστηκε με ένα πολύ καυτό μίνι λευκό φόρεμα στην πίστα, κάνοντας τον αντρικό πληθυσμό να την κοιτά με ανοιχτό το στόμα!

aggeliki.jpgΕς.jpg


aggeliki2.jpg

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις πόζες με μπουρνούζι, καθώς μετά το βίντεάκι, ανέβασε και μια πολύ hot φωτογραφία με μπουρνούζι, πριν μπει για ντουζ!

aggeliki4.jpgaggeliki3.jpg

"ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ"

Τρεις μέρες νωρίτερα, έστελνε μέσω του πασίγνωστου σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ, τα δικά της μηνύματα. «Δεν ξέρω πάντα τι θέλω, αλλά ξέρω τι δεν θέλω» έγραφε η φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη.

kkkt.jpg

Σημειώνεται ότι η τελευταία φωτογραφία με τον Σάββα Γκέντσογλου στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram ανέβηκε περίπου πριν 6 εβδομάδες, όταν η Αγγελική Ηλιάδη του ευχόταν "καλή επιτυχία" στα γήπεδα!

sk.jpg

ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μπορεί οι φήμες να μιλάνε για χωρισμό, ωστόσο στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει αν το ζευγάρι περνά απλώς μια  φυσιολογική κρίση ή αν στα αλήθεια θέλει να χωρίσει. Εξάλλου και άλλες φορές στο παρελθόν είχαν ακουστεί πληροφορίες περί χωρισμού, και οι δυο τους το διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας εμφανίσεις που έσταζαν μέλι.

Όπως  αυτές που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι στην Πάρο και στην Μύκονο. Το ζευγάρι μετά το τέλος των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων του νεαρού αθλητή, είχε αποδράσει στα ελληνικά νησιά για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και οι φωτογραφίες τους μόνο κρίση δεν έδειχναν!

da.jpg

Το περασμένο καλοκαίρι η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου απολάμβαναν αγαπημένοι τον ήλιο και την θάλασσα χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες του νησιού παρέα με φίλους τους, ενώ η τραγουδίστρια είχε τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με το άσπρο της μπικίνι και το αψεγάδιαστο κορμί της.

Ανάλογες εικόνες μας έδειχνε το ζευγάρι και τον περασμένο Μάιο, όταν η σέξι τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκαναν βόλτες στην θάλασσα, κρατώντας από τον χεράκι τον καρπό του έρωτα τους.

Ο χρόνος θα δείξει αν η Αγγελική Ηλιάδη και ο  Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους ζωή, ή αν απλώς πρόκειται  για μια κρίση, όπως αυτές που περνάνε όλα τα ζευγάρια. Εξάλλου πολλές φορές οι κρίσεις, τα καυγαδάκια και οι διαμάχες φέρνουν δύο ανθρώπους πιο κοντά, ανάβουν την φλόγα και βάζουν ξανά στον έρωτα φωτιά!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x