Δελτία Τύπου

Στην Αθήνα το τρόπαιο του Champions League από την Heineken!

Η έκπληξη έγινε από την Heineken και το αυθεντικό τρόπαιο του Uefa Champions League ήρθε για λίγες ώρες στην Αθήνα πριν μεταφερθεί στο Κάρντιφ για τον μεγάλο τελικό στις 3 Ιουνίου.

Η Heineken με αφορμή τον τελικό του Champions League στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ, έφερε το τρόπαιο του UEFA Champions League στην Αθήνα για λίγες μόνο ώρες.

Σε ένα όμορφο event στο Galaxy Bar στον τελευταίο όροφο του Hilton, το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» έκανε την εμφάνισή του υπό τους ήχους του ύμνου της πιο γνωστής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης παγκοσμίως.

Άνθρωποι των media και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με το λαμπερό τρόπαιο και φυσικά να νιώσουν έστω και για λίγο την εμπειρία των σταρ του ποδοσφαίρου που το έχουν κατακτήσει.

Βέβαια ο τελικός δεν ήταν η μοναδική αφορμή καθώς φέτος το Heineken Champions Voyage, θα γίνει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με επίκεντρο τη Μύκονο. 500 τυχεροί από όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν σε μια 3ήμερη κρουαζιέρα της Heineken και θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία θέασης του τελικού σε μια εν πλω προβολή!

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x