Πόλο

Στην έκτη θέση η Ελλάδα

Με ήττα αποχαιρέτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η Εθνική πόλο Γυναικών που ηττήθηκε 7-5 απ’ την Ρωσία στους αγώνες κατάταξη για την πέμπτη θέση.

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 7-5 απ’ την Ρωσία στο τελευταίο της ματς για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και ολοκλήρωσε στην έκτη θέση του Ευρωπαϊκού.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν αυτό που «πλήγωσε» την ομάδα του Γιώργου Μορφέση, όταν οι Ρωσίδες ανέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων. Από κει και πέρα, μέχρι το τέλος του ματς κατάφεραν να κρατήσουν την Ρωσία μακριά απ’ το γκολ (πέτυχε μόλις ένα τέρμα) όμως η επιθετική δυστοκία της Ελλάδας δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.


Tα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 0-1, 1-0

ΡΩΣΙΑ (Μιχαήλ Νακοριάκοφ): Καρνάουκ, Τρόσκαγια, Προκοφίεβα 3, Καρίμοβα 1, Κρίμερ 1, Κολμάκοβα, Ιαροντιάκινα 1, Μπορίσοβα 1, Αμπντριζιάκοβα, Γκρίνεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα, Βερκογκλιάνοβα

3 κόντρα, 2 /2 πέναλτι, 2 περιφέρεια, 0/3 π/π

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μαργ. 1, Χαραλαμπίδη Στ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση, Χαραλαμπίδη Ι. 1, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου Άλκ., Κούβδου

1/7 π/π, 1/2 πέναλτι, 1 φουνταριστός, 2 περιφέρεια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x