Γενικά

Στην Ελλάδα ένας αήττητος UFC fighter!

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Brazilian jiu-jitsu και αήττητος MMA pro με ρεκόρ 7-0-0, Robert Drysdale έρχεται για διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα στις 24 και 25 Ιουλίου.

Ο Robert Drysdale επισκέπτεται για τέταρτη φορά τη χώρα μας φιλοξενούμενος της ακαδημίας Brazilian jiu-jitsu: brotherhood of psycho/Zenith bjj Hellas.

Μιας εκ των κορυφαίων σχολών bjj στην Ελλάδα με πολλές επιτυχίες στον χώρο του bjj και MMA. Αποτελεί μέλος της παγκόσμιας ομάδας Zenith bjj team της οποίας ηγούνται ο Robert Drysdale και ο Rodrigo Cavaca.

Προπονητής της brotherhood of psycho/Zenith bjj Hellas είναι ο Ηλίας Μπατσινίλας, πρωταθλητής του αθλήματος σε διεθνείς διοργανώσεις, που μαζί με τον συνεργάτη του, Νίκο Γιαννιτσόπουλο έχουν κάνει βήματα ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα βασισμένο στον τρόπο που θεμελιώθηκε αυτό στη Βραζιλία!

Η Zenith bjj team και συγκεκριμένα ο Robert Drysdale και ο Rodrigo Cavaca πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του ελληνικού bjj και MMA και έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων σχολών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Λαμία, Λάρισα, Ρόδο και δύο στην Αθήνα).

Το σεμινάριο του Robert Drysdale είναι ανοιχτό για κάθε ασκούμενο ή μη πολεμικών τεχνών και αποτελεί ευκαιρία για να γνωρίσετε από κοντά τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τέχνες του πλανήτη: το bjj και το MMA!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x