Στίβος

Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της IAAF Σεμπάστιαν Κόου

Στην Ελλάδα θα έρθει ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόου, έπειτα από την πρόσκληση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, να παρακολουθήσει από κοντά το Athens Street Pole Vault.

Στην χώρα μας θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (ΙAAF), Σεμπάστιαν Κόου, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Κώστα Παναγόπουλου να παρακολουθήσει το Athens Street Pole Vault. Με τον νέο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε ο Σεμπάστιαν Κόου, προκειμένου να τον συγχαρεί μετά τις εκλογές για την θέση του προέδρου και να του ευχηθεί περισσότερες επιτυχίες στον Ελληνικό Στίβο. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο Κώστας Παναγόπουλος βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από τον Κόου να επισκεφτεί την Ελλάδα και εκείνος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του.

Όπως και την περσινή χρόνια έτσι και φέτος (2017), το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στο Σύνταγμα, ενώ το παρών θα δώσουν και μεγάλοι Έλληνες αθλητές του Στίβου, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x