Αγγλία

Στην εθνική Αγγλίας είναι ακόμα βασικός

Πρώτη επιλογή του Ρόι Χοτζον για τα γκολποστ της εθνικής Αγγλίας παραμένει ο Τζο Χαρτ, παρότι έχει χάσει τη θέση του βασικού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί στην Μάντσεστερ Σίτι το Τζο Χαρτ να έχει αρχίσει να «καθιερώνεται» στον πάγκο των «σίτιζενς». Αυτό δεν δείχνει να συμβαίνει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της «Γηραιάς Αλβιώνας», μιας και ο προπονητής της Ρόι Χοτζον δήλωσε ότι στο ένα από τα δύο φιλικά της ομάδας θα ξεκινήσει βασικός.

«Ο Τζο θα ξεκινήσει σίγουρα ένα από τα δύο ματς. Δεν θα ξεκινήσει όμως και τα δύο γιατί θεωρώ σημαντικό να δω και τους άλλους δύο τερματοφύλακες που έχω στη διάθεσή μου. Όπως και να έχει όμως ο Τζο παραμένει το νούμερο 1 της εθνικής Αγγλίας», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής.

Ο Χότζον προσέθεσε : «Θεωρώ πιο πιθανό να ξεκινήσει στον αγώνα με τη Γερμανία παρά σε αυτόν με τη Χιλή».

Σε ερώτηση που του έγινε αν είναι σωστή η επιλογή Πελεγκρίνι να αφήσει τον Χαρτ στον πάγκο ο Χότζον απάντησε: « Δεν ήταν όνειρο μου να απαντήσω αυτή την ερώτηση. Ως προπονητής είχα δεχτεί πολύ βαριά κριτική για αποφάσεις μου, κι ελπίζω κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου ως προπονητής της εθνικής να μην χρειαστεί να κάνω κριτική εγώ σε κάποιον τεχνικό ομάδας».

«Κάθε προπονητής πρέπει να διαχειρίζεται το υλικό της ομάδας του όπως αυτός κρίνει καλύτερο. Όσο αφορά εμένα κοιτάω τους διαθέσιμος τερματοφύλακες και επιλέγω αυτούς που θέλω. Έπειτα επιλέγω αυτό που θέλω να παίξει και μέχρι τώρα αυτός ήταν ο Τζο Χάρτ. Κι έτσι θα συνεχίσει να γίνεται χωρίς αυτό να υπονοεί κάποια κριτική προς το πρόσωπο του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ούτως ή άλλως στη Μάντσεστερ Σίτι αυτός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές της ομάδας», είπε κλείνοντας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x