Euro 2024

Στην εθνική Πάτο και «Ρόνι»

Επιστρέφουν στην εθνική Βραζιλίας ο Ροναλντίνιο και ο Πάτο, για το φιλικό κόντρα στη Χιλή, που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου.

Όταν ανέλαβε την εθνική Βραζιλίας, ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι είχε δηλώσει πως, πρόθεσή του είναι να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προκειμένου να τον πείσουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο έμπειρος προπονητής τόνιζε πως κανείς δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος και πως όλοι θα περάσουν από μία διαδικασία επιλογής.

Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με αντίπαλο τη Χιλή, που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου, ο Σκολάρι απέδειξε πως, όσα δήλωνε τα εννοούσε, αφού κάλεσε τον Ροναλντίνιο και τον Αλεξάντερ Πάτο.

Ο πρώτος, αν και στο παρελθόν είχε φανεί πως έχασε οριστικά τη θέση του στην εθνική, κατάφερε να επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και η κλήση του θεωρείτο επιβεβλημένη.

Ο δεύτερος, μετά τον επαναπατρισμό του, αν και συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, έδειξε πως βρίσκει τον καλό του εαυτό και πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν την κλήση του.

Να σημειωθεί πως για το φιλικό κόντρα στη Χιλή, ο Σκολάρι κάλεσε παίκτες που αγωνίζονται στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, αφήνοντας εκτός αποστολής όσους παίζουν στην Ευρώπη.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x