Βόλεϊ

Στην Ηλιούπολη η Κις!

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας της πραγματοποίησε την Τετάρτη η Ηλιούπολη με την απόκτηση της Κάταλιν Κις.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς Ουγγαρέζας διαγωνίου-ακραίας για τον επόμενο χρόνο, με την 37χρονη να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο στην Κύπρο και θητεία στον πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού, έχοντας φορέσει από το 2005 τη φανέλα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ηρακλή Κηφισιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο ΓΣ Ηλιούπολης. Πρόκειται για την έμπειρη Ουγγαρέζα αθλήτρια Κάταλιν Κις. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και η Κάταλιν θα στελεχώνει την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Κις, που είναι παντρεμένη με Έλληνα, βρίσκεται στη χώρα μας από το 2005, έχοντας αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία χρόνια ήταν στην κυπριακή ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού, όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Η 37χρονη Κις αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου – ακραίας και έχει ύψος 1.86. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ουγγαρίας, 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας, 1 Κύπελλο Ελλάδας και 1 πρωτάθλημα Κύπρου.

Καλωσορίζουμε την Κάταλιν στην ομάδα μας και της ευχόμαστε ένα καλό και υγιές πρωτάθλημα, με κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x