Πόλο

Στην Κίνα για προετοιμασία και τουρνουά η Εθνική γυναικών

Με προορισμό την Κίνα θα αναχωρήσει αύριο η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της και να συμμετάσχει σε δυνατό τουρνουά, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου.

Στην Κίνα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει αύριο (Τρίτη 23/5) για την πόλη Κουνσάν, όπου θα κάνει κοινή προετοιμασία με την εθνική Κίνας και θα συμμετάσχει σε δυνατό διεθνές τουρνουά.

Στην αποστολή μετέχουν 15 πολίστριες, που είναι οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά (θα μεταβεί στις 26 του μήνα λόγω υποχρεώσεων με τις σπουδές της), Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Άλκηστη Μπενέκου, Βασιλική Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου.

Τις συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, οι συνεργάτες του Αγγελική Γερόλυμου και Στέφανος Λέανδρος,η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Η κοινή προετοιμασία με τις Κινέζες θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαΐου, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί το China Kinshan Cup, με τη συμμετοχή οκτώ δυνατών εθνικών ομάδων, δηλαδή ΗΠΑ, Ρωσία, Ολλανδία, Κίνα (Α’ όμιλος) και Αυστραλία, Ουγγαρία, Ιαπωνία και Ελλάδα (Β’ όμιλος).

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής μας (τοπικές ώρες):

29/5 15.00 Ουγγαρία – Ελλάδα

30/5 16.30 Αυστραλία – Ελλάδα

31/5 18.00 Ελλάδα – Ιαπωνία

Την 1η Ιουνίου έχουμε τα χιαστί ματς και στις 2, 3 Ιουνίου τα ημιτελικά, τους αγώνες κατάταξης και τον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x