Χάντμπολ

Στην Κρίμ η Τσάκαλου!

Στην νταμπλούχο Σλοβενίας και πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης υπέγραψε για δύο χρόνια η διεθνής περιφερειακή

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα της η Λαμπρίνα Τσάκαλου. Η 23χρονη αθλήτρια ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, αφού υπέγραψε για δύο χρόνια στην Κριμ Μερκάτορ.

Η Σλοβένικη ομάδα είναι η εν ενεργεία νταμπλούχος, έχει κατακτήσει συνολικά 22 πρωταθλήματα, 24 κύπελλα, τρία Σούπερ Καπ Σλοβενίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Τσάμπιονς Τρόφι, ενώ έχει παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ άλλες δύο φορές!

Η Τσάκαλου ξεκίνησε την καριέρα της από την Αναγέννηση Άρτας (2007-2010) και στην συνέχεια φόρεσε για μία επταετία την φανέλα της Νέας Ιωνίας με την οποία κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ελλάδος.

Η διεθνής αθλήτρια δήλωσε στο sport-fm.gr: «Περίμενα αυτή τη στιγμή αρκετό καιρό. Όπως είχα δηλώσει ξανά ο κύκλος μου στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε προ πολλού κλείσει και χρειαζόμουν μια καινούρια πρόκληση . Η ομάδα δουλεύει σε άκρως επαγγελματικές συνθήκες , αγωνίζεται στο υψηλότερο διασυλλογικό επίπεδο και θα με βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη μου. Η πόλη είναι πανέμορφη και οι εγκαταστάσεις της ομάδας σύγχρονες και εξελιγμένες όπως αρμόζουν σε αυτό το επίπεδο . Θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά όσους συνέβαλαν στο να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία , τους προπονητές μου και όλο το τιμ και όλους αυτούς που με στήριξαν από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x