Γερμανία

Στη Μπάγερν ο Νάβας!

Στη Μπάγερν Μονάχου θα ανήκει και επίσημα, σε λίγες μέρες, ο Κέιλορ Νάβας, όπως επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Λεβάντε. Τα 10 εκατ. ευρώ θα φτάσει η μεταγραφή του.

Ο τερματοφύλακας που εντυπωσίασε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Κέιλορ Νάβας θα είναι από αυτό το καλοκαίρι συμπαίκτης του επίσης κορυφαίου γκολκίπερ, Μάνουελ Νόιερ.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ουσιαστικά κλείσει τη μεταγραφή του παίκτη που «πλήγωσε» την Εθνική μας ομάδα και πλέον απομένουν τα τυπικά.

Τη θετική κατάληξη της υπόθεσης επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Λεβάντε, Τόμας Πέρες, σε δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο.

«Πηγαίνει σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευχαριστημένος που θα αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Θα είναι άξιος συμπαίκτης του Μάνουελ Νόιερ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν γιατί το δικαιούται ως παίκτης και ως άνθρωπος. Το άξιζε, είχε μία εντυπωσιακή σεζόν και είμαστε ευχαριστημένοι που τον βοηθήσαμε να φθάσει τόσο ψηλά», τόνισε ο Ισπανός παράγοντας.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καταβάλουν οι Βαυαροί. Βάσει ειδικής συμφωνίας,βέβαια, το 20% του ποσού(2 εκατ. ευρώ) θα καταλήξει στις… τσέπες του παίκτη.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x