Αγγλία

Στην Μπρόντμπι ο Άγκερ

Επιστρέφει... σπίτι ύστερα από 8,5 χρόνια ο Ντάνιελ Άγκερ. Ο Δανός αμυντικός αποχώρησε απ’ τη Λίβερπουλ και θα συνεχίσει στην Μπρόντμπι. Τι είπε στο αντίο του ένα απ' τα αγαπημένα παιδιά των κόκκινων.

Με την φανέλα της Μπρόντμπι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Άγκερ. Ο Δανός αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς κι αποφάσισε να αποχωρήσει, επιστρέφοντας στην πατρίδα του και στην ομάδα απ' την οποία είχε πάρει μεταγραφή το 2006 για τη Λίβερπουλ.

Στα 8,5 χρόνια του στο Νησί, ο 29χρονος αμυντικός (που αλήθεια είναι ότι κάνει το… πισωγύρισμα νωρίς στην καριέρα του) αγωνίστηκε 232 φορές με την φανέλα των «κόκκινων», σημείωσε 14 γκολ, σήκωσε ένα Carling Cup το 2012 και ήταν απ’ τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Ενδεικτικό του «δεσίματος» που είχε με το σύλλογο, το γεγονός πως έχει σχεδιάσει στα δάχτυλά του το μότο «YNWA».

inner

«Η Λίβερπουλ ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και είναι δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου που φεύγουμε μετά από τόσο καιρό. Νιώθω πως η επιστροφή μου στη Μπρόντμπι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα στην παρούσα φάση. Δεν θα έφευγα απ’ τη Λίβερπουλ για να πάω πουθενά αλλού πέραν της Μπρόντμπι. Φαίνεται και απ’ το ότι απέρριψα αρκετές προτάσεις τόσο απ’ την Πρέμιερ Λιγκ και την Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Άγκερ στις τελευταίες του δηλώσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ, η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 5 εκατ. ευρώ απ' την πώληση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x