Βόλεϊ

Στην Πόλη για ό,τι καλύτερο…

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ώστε την Πέμπτη να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ για τους «16» του CEV Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του, πλην των μόνιμων τραυματιών Κοσμά και Κωνσταντίνου.

O προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως: «Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ έξυπνα, γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο της Τουρκίας στο γυναικείο βόλεϊ. Ελπίζω να μη φοβηθούμε τόσο πολύ το παιχνίδι.

Να μπούμε ελεύθερα και, από κει και πέρα, αυτό που ζητάω από την ομάδα είναι να δώσει το 100%, γιατί πραγματικά αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση. Το φαβορί σίγουρα είναι η Γαλατάσαραϊ, αλλά σίγουρα, όποιες ελπίδες έχουμε για ένα αποτέλεσμα θετικό, οφείλουμε να τις διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x