Επικαιρότητα

Στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου ο Μαρινάκης

Την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το γεγονός προκαλεί ερωτήματα καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται βάσει του πορίσματος Ανδρεάδη ως φερόμενος αρχηγός στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση με την κα Θάνου γίνεται λίγες ώρες μετά την 11η αίτηση εξαίρεσης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» η οποία υποβλήθηκε χθες αυτήν την φορά από τον ίδιο τον κύριο Μαρινάκη.

Την ίδια ώρα η ιστοσελίδα thepressproject.gr έφερε την Τετάρτη στο φως συνομιλίες των κορυφαίων στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τις οποίες προκύπτει προσπάθεια φοροαποφυγής.

Επίσης, στις συνομιλίες γίνεται αναφορά σε οικονομικά ιδρύματα με έδρα το Μονακό για διακίνηση χρημάτων χωρίς φορολογικά βάρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντησή του με την κα Θάνου, ο κ. Μαρινάκης κατέθεσε πειθαρχική αναφορά κατά του εισαγγελέα εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται, δε, ότι την Τετάρτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε καταθέσει και αίτημα εξαίρεσης του Δασκαλόπουλου από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτό που προσάπτει η πλευρά Μαρινάκη στον εισαγγελέα Δασκαλόπουλο είναι στενή φιλική σχέση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος κατηγορείται από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ως «Παναθηναϊκάκιας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x