Βόλεϊ

Στην τελική ευθεία η Εθνική βόλεϊ

Το πρωί της Παρασκευής θα ολοκληρώσει η Εθνική βόλεϊ ανδρών την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Ευρωπαϊκής Λίγκας κόντρα στην Ρουμανία. «Πιο δύσκολα φέτος» σχολίασε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της πρόκλησης της Ευρωπαϊκής Λίγκας έχει μπει η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών, που θα ολοκληρώσει το πρωί την προετοιμασία της.

Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (10/7) και το Σάββατο (11/7) τη Ρουμανία στο ΔΑΚ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με τα δύο ματς να ξεκινούν στις 20.00 με απευθείας μετάδοση απ’ την ΕΡΤ2.

Για το δύσκολο έργο που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μίλησε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, τονίζοντας:
«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη χώρα, όπου δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε την κάθε μέρα, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Σίγουρα η ομάδα έχει φιλοδοξίες μετά και την περσινή μας παρουσία στον τελικό, όμως όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα φέτος θα είναι πιο δύσκολα. Ο όμιλος μας έχει καλές ομάδες, οι οποίες θέλουν να φτάσουν στο φάιναλ φορ για να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο World League, αλλά κι εμείς δεν πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Β’ ομίλου

Παρασκευή 10 Ιουλίου
20:00, Ελλάδα - Ρουμανία

Σάββατο 11 Ιουλίου
17:00, Τουρκία - Σλοβενία
20:00, Ελλάδα - Ρουμανία
21:30, Κροατία - Λευκορωσία

Κυριακή 12 Ιουλίου
17:00, Τουρκία - Σλοβενία
21:30, Κροατία - Λευκορωσία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x