Πόλο

Στην Χίο πάει ο Βουκμίροβιτς

Ο Μάρκο Βουκμίροβιτς από το Μαυροβούνιο είναι η νέα μεταγραφή για την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Χίου.

Τον Μάρκο Βουκμίροβιτς από το Μαυροβούνιο, απέκτησε η ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών του ΝΟ Χίου, ενισχύοντας το ρόστερ της με δεύτερο ξένο παίκτη.

Λίγες μέρες πριν, ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανανέωσε με τον Ντόρντε Τεσάνοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα, ενώ παράλληλα συμφώνησε και με τον Μάρκο Βουκμίροβιτς ο οποίος υπήρξε παίκτης της Μπούντβα από το Μαυροβούνιο.

Και οι δύο πολίστες θα ενισχύσουν την ομάδα με τον Βουκμίροβιτς να αποτελεί σημαντική προσθήκη για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε ο ΝΟ Χίου:

«Έφτασαν στην Χίο την Πέμπτη 13/10/2016 με την πτήση της Astra Airlines τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του ΝΟ Χίου Astra Airlines. Πρόκειται για τους Μαυροβούνιους Djorde Tesanovic και Marko Vukmirovic. Ο Djordje Tesanovic θα αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας. Είναι 26 ετών, ύψος 1.92 και αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες Primorac Kotor και Jadran. Ο Marko Vukmirovic θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι 22 ετών, ύψος 1.89 και αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού. Έχει αγωνιστεί στην Budva καθώς και στην Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.»

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x