Betmasters

Στήριγμα στη Σέλτικ για τον άσο

Η Σέλτικ πήρε 1-1 στη Σλοβενία και πλέον έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση επί της Μάριμπορ. Ο Γιάννης Καρατζαφέρης αναλύει και προβλέπει για το ματς στη Σκωτία.

Στην Γλασκόβη και στο Σέλτικ Παρκ οι «Κέλτες» υποδέχονται την Μάριμπορ με στόχο να πετύχουν μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ, μετά το 1-1 που απέσπασαν στην Σλοβενία την περασμένη εβδομάδα, για να δώσουν το παρόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 9η φορά στην ιστορία τους.

Στο πρώτο ματς αν και προηγήθηκαν νωρίς με τον ΜακΓκρέγκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, μάλλον σοκαρίστηκαν από την άμεση «απάντηση» των γηπεδούχων οχτώ λεπτά αργότερα και βγήκαν τελείως εκτός ρυθμού.

Χλιαρή αντίδραση και στην επανάληψη με αποτέλεσμα στο τελευταίο 15λεπτο οι Σλοβένοι να αναθαρρήσουν και να πιέσουν εκείνοι για ένα 2ο γκολ που ωστόσο δεν ήρθε ποτέ και έτσι οι κέλτες εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα.

Ο νεοφερμένος τεχνικός Ρόνι Ντίλα έκανε ριζικό Rotation ( 10 αλλαγές) την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ίνβερνες στο εγχώριο πρωτάθλημα και μοιραία είδε την ομάδα του να χάνει με 1-0.

Η λογική λέει πως ο 38χρονος Νορβηγός προπονητής έπαθε και έμαθε και έτσι αναμένονται στο αρχικό σχήμα απόψε οι ίδιοι που ξεκίνησαν και πριν από μια εβδομάδα στο Μάριμπορ σε σχηματισμό «4-3-3» έχοντας μπροστά τα δυο δικά του «παιδιά» τους συμπατριώτες του: Γιόχανσον, Μπέργκετ και τον έμπειρο Ιρλανδό Άντονι Στόουκς.

Ο 22χρονος Ουαλός αμυντικός Μάθιους , ο 29χρονος μέσος Σκοτ Μπράουν και ο Ολλανδός επιθετικός Μπόριχτερ παραμένουν εκτός δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην έδρα τους φέτος έχουν κερδίσει ήδη την Ισλανδική Ρέκιαβικ με 4-0 και την Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας στα χαρτιά (3-0) στους προηγούμενους γύρους.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη ποντάροντας στο άγχος των γηπεδούχων που είναι και το φαβορί ενώ ο τεχνικός τους Άντε Σιμούντζα δήλωσε πως δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από την πίεση στις εξέδρες και να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό που θα επιδιώξει να επιβάλλει στο ματς η Σέλτικ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής για τους Σλοβένους οι οποίοι θα παραταχτούν απόψε στο Σέλτικ Παρκ με καλή ψυχολογία και μεγάλη αυτοπεποίθηση εξαιτίας της πολύ καλής πορείας τους στο εγχώριο πρωτάθλημα που «μεταφράζεται» σε τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πρώτα πέντε παιχνίδια που τους έχει εδραιώσει στην 3η θέση και στο – 6 από την πρωτοπόρο Ντομζάλε με ένα ματς λιγότερο.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως μετρούν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μόλις ένα 2ιπλό στις 13 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

*Καταλήγω στον Άσο αφού εκτιμώ πως η δύναμη της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο υπέρ των Κελτών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x