Ισπανία

Στηρίζει Αντσελότι, τα βάζει με τους παίκτες ο Πέρεθ

Έξαλλος με την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης και τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει ότι μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα οι παίκτες συμμετείχαν σε πάρτι.

Τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Ρεάλ Μαδρίτης στους τελευταίους έξι αγώνες που έχει αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, με κυριότερη όλων την βαριά ήττα με σκορ 4-0 μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Τα ισπανικά Μέσα μιλούν για κρίση που περνάει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και την κουβέντα που έχει αναπτυχθεί για την παρουσία αρκετών παικτών στο πάρτι για τα 30α γενέθλια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται έξαλλος πρώτα από όλα για το γεγονός ότι η «βασίλισσα της Ευρώπης» ταπεινώθηκε από τη συμπολίτισσα και στη συνέχεια οι παίκτες πήγαν να διασκεδάσουν, τραγουδώντας με τον Κολομβιανό ποπ-σταρ, Κέβιν Ρολδάν.

Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι, παρά τον θυμό που είχε για την εικόνα της ομάδας στο «Καλντερόν». Ωστόσο, φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους και εν όψει του αγώνα με τη Λα Κορούνια, ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για «τελικό» που θα κρίνει το μέλλον αρκετών στην ομάδα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x