Stoiximan Super League

Στηρίζουν Πουλινάκη

Την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του Μάνθου Πουλινάκη εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ με ανακοίνωσή τους.

Λίγη ώρα μετά την γραπτή δήλωση του Μάνθου Πουλινάκη οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦH εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ και ταυτόχρονα την αποστροφή τους σε κάθε άλλο «σωτήρα» που το μόνο που έκανε ήταν να χρεώσουν την ΠΑΕ, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ


"Το φετινό πρωτάθλημα (ο ΘΕΟΣ να το κάνει), επιτέλους τελείωσε! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ’ ΧΕΙ η ομάδα μας σώθηκε και του χρόνου θα παίξει ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πόλεμο από θεούς και δαίμονες, παρ’ όλα αυτά δεν κώλωσε, δε μάσησε και συνεχίζει…

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν κάποιοι ως «σωτήρες» και το μόνο που κατάφεραν ήταν να τη χρεώσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Σε αντίθεση με τη χρονιά που πέρασε, που απ’ ό,τι φαίνεται και από τη γραπτή δήλωση που παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Μάνθος Πουλινάκης, τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει να περιορίζονται σημαντικά και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει από αμαρτίες του παρελθόντος και ανθρώπους που συνεχίζουν να ζητάνε χρήματα από την ομάδα μας….

Όταν είσαι άντρας δεν μπορείς να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου…. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που τον αμφισβητήσαμε και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους προκατόχους του!

Για τη νέα χρονιά θέλουμε να φέρουμε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα (παίκτες, φιλάθλους, παράγοντες) προ των ευθυνών τους….

Κύριοι, η ομάδα μας χρειάζεται όλους να στηρίξουμε και να βοηθάμε εμπράκτως και όχι στα λόγια κάθε θετική κίνηση που γίνεται.

Όποιος παίκτης δεν μπορεί να δώσει την ψυχή του για την φανέλα ας αποχωρήσει ΤΩΡΑ… Όποιος φίλαθλος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Ο.Φ.Η. δεν είναι μια απλή ομάδα ας κάτσει σπίτι του….

Όποιος παράγοντας ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορεί να κάνει τον κουμανταδόρο επειδή τον έχει τοποθετήσει κάποιος εκεί και συνεχίζει να σπέρνει τη διχόνοια μέσα στην ομάδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα χρόνια τώρα, ας παραιτηθεί και από την ΠΑΕ και από τον Ερασιτέχνη.

Τελειώνοντας, θα σας πούμε απλά ότι η ομάδα έχει πρόεδρο και δε χρειάζεται άλλον!Έχουμε περάσει «πολεμικά καλοκαίρια» και ξέρουμε. Θέλετε άλλο ένα, κύριοι; Εδώ είμαστε. Είμαστε αυτοί που κανείς στην πόλη δεν θέλει να τα βάλει μαζί μας".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x