Γ' Εθνική

Στις ακαδημίες της ΑΕΚ ο Παυλής

Κοντά στην αγαπημένη του ΑΕΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Μιχάλης Παυλής. Πλέον θα κατέχει πόστο στο τεχνικό τιμ της ομάδας Κ-18.

Ένα πρόβλημα υγείας τού στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει στην ΑΕΚ σαν ποδοσφαιριστής της. Όμως ο Μιχάλης Παυλής, που υποχρεώθηκε στα 24 του να σταματήσει την καριέρα του, θα παραμείνει στην οικογένεια της αγαπημένης του ομάδας, όπως επιθυμούσε ο ίδιος κι όπως είχε δεσμευτεί απέναντί του η διοίκηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Παυλής στο εξής θα είναι προπονητής στις ακαδημίες της ΑΕΚ, εκεί δηλαδή από όπου αναδείχθηκε και ο ίδιος. Αρχικά θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας κάτω των 18 ετών υπό τον Άγγελο Χατζόπουλο, ενώ παράλληλα θα παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής για να πάρει το δίπλωμά του και να ανελιχθεί σε μία νέα καριέρα που ανοίγεται μπροστά του.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε τη δυνατότητα και σχετικές προτάσεις να παίξει ποδόσφαιρο σάλας, ωστόσο προτίμησε αυτή τη διαδρομή. Και σίγουρα έχει πολλά να μεταδώσει στους ανερχόμενους παίκτες της «Ένωσης», τόσο σε επίπεδο κατάρτισης, όσο και σε ό,τι αφορά το μαχητικό πνεύμα και την αγάπη για το «Δικέφαλο αετό», που πάντα τον συνόδευαν και τον συνοδεύουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x