Stoiximan Super League

Στις θύρες 6 και 7 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Στις θύρες 6 και 7 του «Γεώργιος Καμάρας» θα φιλοξενηθούν οι 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης του Απόλλωνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει ότι οι φίλοι των «πράσινων» θα χρησιμοποιήσουν τις θύρες 6 και 7 του γηπέδου της Ριζούπολης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει περίπου 2.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super league.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απάντησε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την διάθεση 2000 εισιτηρίων στις Θύρες 6 και 7 προκειμένου μεμονωμένοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ σύμφωνη με την ικανοποίηση του αιτήματος ήταν τόσο η ΔΕΑΒ όσο και η Super League. Αρνητική ήταν η εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία παρέπεμψε το όλο θέμα στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για τις ανάγκες των φιλάθλων θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων, για τις θύρες 6 και 7, στην είσοδο της Θύρα 3 και έξω από την Θύρα 10 του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας». Για τις Θύρες 1, 2 και Ε (επισήμων) θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στις Θύρες 1 και 2.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα λειτουργήσει και η Θύρα 9 του γηπέδου, για φιλάθλους του Απόλλωνα με τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ. Για τη συγκεκριμένη Θύρα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια στη Θύρας 1.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι δυνατή η διάθεση προσκλήσεων.

Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται από αύριο Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013, από τις 10:00 έως τις 16:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρα Κανονικό Μειωμένο*

Θύρα 1Α 15 ευρώ 5 ευρώ

Θύρα 1B 15 ευρώ -

Θύρα 2Α 15 ευρώ -

Θύρα Ε (Κεντρική) 20 ευρώ -

Θύρα 6-7 15 ευρώ -

Θύρα 9 20 ευρώ -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ-17 από τη Θύρα 9.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου, με διαπιστεύσεις που θα ισχύσουν μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν θα ισχύσουν οι κάρτες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x