Μπάμπης Χριστόγλου

Στο Βελιγράδι θα είναι ωραία

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr για το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησε σήμερα ο Ολυμπιακός και του ανοίγει τον δρόμο μέχρι και το Final 4.

Αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός ούτε στο ματς με την Εφές κατάφερε να παίξει σπουδαίο μπάσκετ. Το παθαίνει έτσι κι αλλιώς με τους θεωρητικά αδιάφορους αυτό.

Μπερδεύεται, ίσως τους υποτιμά και κάνει τα ματς να φαίνονται πολύ δυσκολότερα απ’ όσο είναι. Το πήρε, όμως, το ματσάκι. Και το πήρε και μαζί κουβάλησε και το πλεονέκτημα έδρας.

Το έβαλε στην τσέπη και τώρα καλεί το υποψήφιο θύμα στο ΣΕΦ για τα περαιτέρω. Μεγάλη υπόθεση να έχεις ακόμα δύο ματς να δώσεις και να είσαι ήδη στην κορυφαία τετράδα της κατάταξης. Αλλά και δίκαιο.

Ο Ολυμπιακός παρά τις πολλές και σημαντικές ατυχίες που του εμφανίστηκαν μέσα στη χρονιά κατάφερε να σταθεί στο ύψος του και να παραμείνει η ομάδα με τον μεγαλύτερο τσαμπουκά στην Ευρώπη.

Το έδειξε στην Πόλη με τη Φενέρ, το έδειξε στη Μαδρίτη, το έδειξε στο Τελ Αβίβ, το έδειξε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ξανά.

Όταν κάνεις τόσες πολλές και τόσο σημαντικές νίκες αξίζεις να πάρεις και το πλεονέκτημα έδρας και να ετοιμάζεσαι για να πας στο Βελιγράδι να σηκώσεις μια ακόμα κούπα. Να πάρεις και την εκδίκησή σου, ρε παιδί μου.

Τη μία πήγες να διεκδικήσεις το τρόπαιο στην έδρα της Ρεάλ, την άλλη πήγες να το πάρεις από τη Φενέρ στην Πόλη. Τώρα είναι η δική σου σειρά... Είναι η σειρά σου να το πάρεις στην (δεύτερη) πόλη σου.

Πριν φτάσουμε, όμως, στο Βελιγράδι δύο κουβέντες χρήσιμες.

Το λέμε και το συζητάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, έχει έναν ψηλό που μπορεί να κάνει καριέρα τεράστια στο ΝΒΑ, τον Μιλουτίνοφ αλλά έχει και πολλούς ξένους που αρκούνται σε δουλειά χαμαλίδικη.

Τώρα είναι η ώρα μάγκες να πάρετε τα πάνω σας και να βοηθήσετε το κάρο να φτάσει ως το τέρμα.

Πάρτε παράδειγμα από τον Παπαπέτρου που μπήκε στα παπούτσια και του Παπανικολάου κι έκανε κόντρα στην Εφές ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Άιντε, λοιπόν, βάλτε λίγο γκάζι παραπάνω και στα δύσκολα μη μασάτε... Δώστε την μπάλα στον Μπίλι ή στον Γιώργη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x