Πόλο

«Στο δικό μας χέρι, να πάμε την Ελλάδα ψηλά»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική ομάδα πόλο, μετά την διαμάχη με την ομοσπονδία, αλλά και τους στόχους ενόψει Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος σχολίασε ο Βαγγέλης Δελακάς.

Στην άψογη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους διεθνείς πολίστες και το προπονητικό τιμ, αλλά και στα προβλήματα που αποτελούν παρελθόν στάθηκε ο Βαγγέλης Δελακάς σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ.

Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

«Το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Ίσως να υπήρχε ένα μούδιασμα μετά τα πρόσφατα γεγονότα αλλά μόνο στην αρχή. Δουλεύουμε καλά, υπάρχει βάθος στην ομάδα. Οι σχέσεις με τους προπονητές μας είναι καλές. Εξάλλου έχουν καθοριστεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες και όλοι θέλουμε να φέρουμε διάκριση στη χώρα μας, το οποίο είναι ζητούμενο και προσπαθούμε καθημερινά γ' αυτό. Η προετοιμασία μας θα ολοκληρωθεί με ένα τουρνουά στην Ισπανία, υπάρχει και το “Σαμαρτζιδης Καπ” και νομίζω πως θα είμαστε σε πλήρη αγωνιστική φόρμα».

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας ενόψει Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος τόνισε:

«Σίγουρα το καλοκαίρι σε πρώτη φάση θέλουμε να περάσουμε στους οχτώ. Η Εθνική όμως και μέσα από το Γουόρλντ Λιγκ και τα παιχνίδια που έδωσε με πολύ καλές ομάδες, έδειξε ότι μπορεί πολλά παραπάνω. Στο δικό μας χέρι είναι να πάμε την Ελλάδα ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x